
1) Sk艂adniki:
- 2 m艂ode cukinie
- 1 ma艂y z膮bek czosnku
- 1 艂y偶ka oliwy z oliwek
- 1 艂y偶eczka octu balsamicznego
- s贸l i pieprz
Cukinie myjemy i kroimy w d艂ugie s艂upki. Oliw臋 z przecisni臋tym przez prask臋 czosnkiem, octem, sol膮 i pieprzem mieszamy a poswta艂y sos dodajemy do cukinii. Mieszamy i odk艂adamy na 15 min.
2) Sk艂adniki:
- 2 m艂ode cukinie
- 1 艂y偶eczka musztardy delikatesowej
- 1 艂y偶ka oliwy z oliwek
- kapka octu balsamicznego
- s贸l i pieprz
- pestki s艂onecznika
Cukinie myjemy i kroimy w d艂ugie s艂upki. S艂onecznik pra偶ymy na suchej patelni. Musztard臋, ocet i oliw臋 mieszamy i doprawiamy sol膮 i pieprzem. Wszystkie sk艂adniki przek艂adamy do miseczki mieszamy i odk艂adamy na 15min.
Pozdrawiam Was!
O.J.
Brak komentarzy:
Prze艣lij komentarz